Go to Top

Underholdning til sølvbryllup

Her bookes underholdning til sølvbryllup med festfotografen. Send forespørgsel idag eller ring på telefon 23 83 81 91 og du er garanteret sølv bryllups underholdning med højt humør, skøre gags og sjov billeder.  

Underholdningen til sølvbryllup med fest og fup fotografen er en blanding af planlagte gags, sjove historier, situationskomik m.m. alt sammen imens det foregår rundt blandt alle gæsterne imens han tager billeder.

Men først kommer fotografen ind og undskylder at han er kommet for sent til festen til alles store overraskelse og ikke mindst sølvbrudeparret, som han siger selv har booket ham til og komme til deres sølvbryllup. Underholdning til sølvbryllup med fest fotografen er hylende sjovt og et sand modstykke til almindelige festbilleder. Alle billederne sendes efterfølgende på cd-rom, så i kan se tilbage på en sjov fest.

Varighed: ca. 35 minutter

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til sølvbryllup

Derfor skal du booke fest & fup fotografen som – Underholdning til sølvbryllup

  • Fest & fup fotografen lever af at optræde
  • Flere hundrede arrangementer hver år
  • Lavet underholdning siden 2002

Hvad koster det og booke underholdning til sølvbryllup

Jeg har ikke en fast pris på underholdning til sølvbryllup, da jeg ikke ved hvor i landet i skal have jeres arrangement. MEN jeg kan sige at underholdning til sølvbryllup typisk er lidt billigere end til et andet arrangement, da underholdning sølvbryllup normalt afholdes en tirsdag og ikke i weekenden, hvor der er stor efterspørgsel på underholdning til fest. Så derfor gives der rabat når man booker underholdning til sølvbryllup.

Hvem er bag masken på fest & fup fotografen – Underholdning til sølvbryllup

Jeg hedder Peter, er født i 1974 og jeg brænder for at underholde til fester. Denne passion har jeg haft lige siden jeg startede med at underholde i 2002. Jeg elsker at give folk som dig, en fantastisk sjov og mindeværdig oplevelse, som skaber glæde, sætter gang i festen og sikre at festen vil blive husket som noget helt specielt.Jeg vil elske at komme og underholde for jer. Jeg har lavet underholdning til fester siden 2002 og idag er jeg med over 200 årlige arrangementer, en af Danmarks mest bookede kunstner.