Go to Top

Underholdning til KONFIRMATION

4 forskellige former for underholdning til konfirmation:

Søger du underholdning til konfirmation på nettet, har du sikkert fundet ud af, at der findes mange som tilbyder konfirmation underholdning. De forskellige kunstner du kan finde, tilbyder én slags indslag til konfirmation – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger. Jeg tilbyder 4 forskellige former for underholdning til konfirmationsfesten.

Konfirmationsunderholdning

Underholdning til konfirmation

Derfor skal du booke mig som underholdning til konfirmation

  • Underholdning til fest siden 2002
  • Levet 100% af at optræde siden 2007
  • Idag flere hundrede årlige arrangementer
  • Stor erfaring med at optræde til fester

General eller målrettet underholdning til konfirmation

Flere kunstnere tilbyder et fast indslag til konfirmation, men jeg har flere års erfaring med at optræde med forskellige indslag til konfirmation, som både kan være målrettet underholdning udfra stikord om konfirmanden eller som underholdning der er general situations komik, udfra hvad gæsterne siger og spiller med på.

Tidspunkt for underholdning til Konfirmation

Når man booker mig som konfirmationsunderholdning, så kan jeg være med til at sætte gang i festen fra starten, eller det skal komme i løbet af aftenen. Underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden. Det vil sige typisk før eller efter forretten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen. Tidspunktet man booker mig til at starte med underholdning til konfirmation,
er meget vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved besked omkring hvilket tidspunkt der er aftalt.

Priser for underholdning til Konfirmation

Det man skal være opmærksom på når man booker underholdning til konfirmation er om prisen er incl alt, da nogen ikke oplyser prisen med alt incl. Når du får et tilbud på underholdning til konfirmation fra mig, er min pris incl alt.

Læs mere om prisen på underholdning