Go to Top

Underholdning til kobber bryllup

Book underholdning til kobber bryllup idag med fest og fup fotografen, så er der dømt stor grin, højt humør & sjove billeder. Send online forespørgsel på bryllups underholdning eller ring til mig på telefon 23 83 81 91 

Så book Fest & Fup fotografen nu og få kanon fest underholdning til kobber bryllup samt alle billederne fra bryllupsfesten tilsendt efterfølgende.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til kobberbryllup

Beskrivelse af underholdning til kobber bryllup

På et aftalt tidspunkt kommer fest & fup fotografen ind til kobber bryllupsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

Kobber brudeparret bliver noget overrasket, da ingen af dem kan huske at have hyret en fotograf, men kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber bryllup.

Underholdning til kobber bryllup er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten. Efter kobber bryllups festen bliver alle billeder tilsendt på en CD-rom – Billederne vil være en blanding af normale festbilleder men også billeder fra en lidt skæv vinkel.

Varighed: ca. 35 minutter

Underholdning til kobber bryllup – Målrettet eller general bryllupsunderholdning

Underholdning til kobberbryllup kan skræddersyes udfra personlige oplysninger, særheder, dumheder osv men kan også undlades hvis du f. eks er en eller begge dagens hovedpersoner, som vil booke undeholdning hvor det kun er jeres gæster det skal “Gå ud over” eller måske vil du overraske din kone / mand med underholdning til jeres kobber bryllup.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Kobberbryllup underholdning

Hvad er prisen for underholdning til kobber bryllup

Du vil ikke kunne finde en pris her på siden på underholdning til kobber bryllup. Jeg udregner mit tilbud til dig alt efter transporten til jeres arrangement. Er det en dag hvor jeg måske har et andet arrangement booket ind i kalenderen, så er det fra denne adresse jeg udregner transport tiden og sender mit tilbud til dig.

Læs her omkring underholdning til kobberbryllup med pizzasmeden eller underholdning til kobberbryllup med den skøre tjener