Go to Top

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost bookes i god tid ellers er alt booket. Ring allerede idag på telefon 23 83 81 91 eller send online forespørgsel. 

Fest og fup fotogafen er underholdning til julefrokosten

Underholdning til julefrokost

Valg af underholdning til julefrokost

Søger du sjovt underholdning til julefrokost, så har du sikkert fundet ud af at der findes mange forskellige former for underholdning. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til julefrokost – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Jeg optræder med flere forskellige figurer, som alle er velegnet som underholdning til julefrokost:

Tidspunkt for underholdning til Julefrokost

Når man booker mig som underholdning til julefrokost, så optræder jeg næsten altid i starten af arrangementet. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til julefrokost efter kl. 21.00 om aftenen.

Sjov julefrokostunderholdning

Julefrokost underholdning

Hvad koster underholdning til julefrokost

Jeg har ikke en fast prisliste, da jeg aldrig ved hvor i landet jeg skal køre hen og lave julefrokostunderholdning. Jeg er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste komiker, der er på marked, når det gælder underholdning til årets julefrokost. Send en online forespørgsel på underholdning og jeg vender tilbage med et tilbud. Prisen du modtager på underholdning til jeres julefrokost, er en pris alt incl.

Hvordan booker man underholdning til Julefrokost

Når man booker mig som underholdning til julefrokost, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv. Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.