Go to Top

Underholdning til guldbryllup

Hvis du søger efter sjov underholdning til guldbryllup, så kan du her sende en online forespørgsel eller ringe på telefon 23 83 81 91 og få et godt tilbud på underholdning med fest fotografen. 

Underholdning til guldbryllup med fest og fup fotografen er en blanding af planlagte gags & situations-komik, alt sammen, imens det foregår rundt blandt alle gæsterne og han tager billeder.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til guldbryllup

Men først kommer festfotografen ind og beklager at han er kommet for sent til guldbryllupsfesten til alles store overraskelse og ikke mindst guldbryllupsparret, som fest & fup fotografen siger, selv har booket ham til og komme til deres guldbryllup.

Underholdning til guldbryllup med fest fotografen er kanon sjovt og alle gæsterne bliver involveret i guldbryllupsunderholdningen. Alle billederne sendes efterfølgende på cd-rom, så i kan se tilbage på en sjov fest.

Varighed: ca. 35 minutter

Hvor hurtigt får man svar, hvis man vil booke underholdning til GULDBRYLLUP

Modtager jeg en online forespørgsel på underholdning til guldbryllup, vil du indenfor 24 timer (i hverdagene) modtage et svar retur om jeg er ledig eller ej, samt en pris for arrangementet. MEN Du er også velkommen til og kontakte mig på telefon, som jeg svare hurtigst muligt.

Hvem er bag masken på fest & fup fotografen – Underholdning til GULDBRYLLUP

Jeg hedder Peter Hansen, er født i 1974 i Herning. jeg elsker at underholde til fester og få mennesker til og grine. Denne passion har jeg haft siden 2002, hvor jeg startede med og optræde til fester. Jeg elsker at give folk som dig, en sjov og mindeværdig oplevelse, som sætter gang i festen og sikre at festen vil blive husket som noget helt specielt. Jeg er idag med over 200 årlige arrangementer, en af Danmarks mest bookede kunstner.

Derfor skal du booke fest & fup fotografen som – Underholdning til GULDBRYLLUP

  • Fest & fup fotografen lever af at optræde
  • Flere hundrede arrangementer hver år
  • Lavet underholdning siden 2002

Festfotografen kan også bookes med underholdning til guldbryllup med andre underholdnings figurer