Go to Top

Underholdning til FØDSELSDAG

Jeg kan bookes med forskellige former for underholdning til fødselsdag, som sætter gang i festen. Send forespørgsel idag eller ring til mig på 23 83 81 91             

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til fødselsdag

Valg af underholdning til fødselsdag

Søger du efter god underholdning til fødselsdag på nettet, så har du sikkert erfaret at der findes mange forskellige former for fødselsdagsunderholdning, samt kunstnere som tilbyder én slags indslag til fødselsdag – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Jeg optræder med følgende figurer til underholdning til fødselsdag

General eller målrettet underholdning til fødselsdag 

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning fødselsdag

Nogen kunstner på nettet tilbyde typisk et fast indslag til fødselsdag, men jeg har stor erfaring med at optræde med et indslag til fødselsdag både som general underholdning samt at målrette underholdning til fødselsdag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson, som jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Tidspunkt for underholdning til fødselsdag

Når man booker mig som fødselsdagsunderholdning, så skal man vælge om underholdningen skal være med til at sætte gang i festen fra starten eller det skal komme i løbet af aftenen. Hvis der er mange med til fødselsdagen som ikke kender hinanden, så vil det være en god ide, at booke underholdning til fødselsdag så det er fra starten, for så er det icebreker for dem at snakke om, det de lige har oplevet.

Hvis det er en familiefødselsdag hvor alle kender hinanden, sker der ikke noget for at underholdning til fødselsdag sker senere på aftenen. Dog skal underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden. Det vil sige typisk før eller efter forretten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen.

Tidspunktet man booker mig til at starte fødselsdagsunderholdning er vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved at der sker underholdning til fødselsdag på det aftalte tidspunkt.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Fødselsdag underholdning

Priser for underholdning til fødselsdag

Der findes lige så mange forskellige priser på indslag til fødselsdag, som der findes komiker & entertainere på nettet. Det man skal være opmærksom på når man booker fødselsdagsunderholdning er om prisen er incl alt, da nogen oplyser en pris, uden f.eks kørsel, forberedelses tid m.m.

Når du får et tilbud på underholdning til fødselsdagen fra mig, er det ikke kun de ca. 30 minutters underholdning til fødselsdag du betaler for. Læs mere om priser på underholdning

Hvordan booker man underholdning til fødselsdag

Når man booker mig som underholdning til fødselsdag, så fremsender jeg et booking link. I dette skema udfylder du alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig, på mail med alle oplysninger på, så du også en et stykke papir på, med vores booking aftale.

I den booking bekræftelse jeg sender på fødselsdagsunderholdning er der oplysninger omkring hvornår man skal sende stikord, betaling m.m.