Go to Top

Underholdning til FIRMAFEST

Her kan du booke underholdning til Firmafest. Ring 23 83 81 91 eller send online forespørgselAllerede idag og modtag et godt tilbud på underholdning til jeres fest.

Søger du sjovt underholdning til firmafest, så har du sikkert erfaret at der findes mange forskellige kunstnere som tilbyder underholdning til firmafest. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til firmafest – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Jeg optræder med flere forskellige figurer, som alle er velegnet som underholdning til firmafest:

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til firmafest

Derfor skal du booke mig som underholdning til Firmafest

Jeg har:

  • Underholdt til fester siden 2002
  • lever idag 100% af at optræde til fester
  • Over 200 arrangementer om året
  • Stor erfaring med at optræde til fester

General eller målrettet underholdning til firmafest

Jeg har stor erfaring med at optræde med underholdnings indslag til firmafest, både hvis det skal være som general underholdning, men også hvis det skal målrette underholdning til firmafest, hvor der skal laves lidt ekstra gas & sjov med chefen, årets medarbejder m.m. udfra nogen i forvejen sendte informationer om personen, som så kan flettes ind i showet.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning til firmafesten

Tidspunkt for underholdning til firmafest

Når man booker mig som underholdning til firmafest, så optræder jeg typisk i starten af arrangementet, lige efter for-retten eller senest lige efter hovedretten. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til firmafest efter kl. 21.00 om aftenen.

Hvordan booker man underholdning til firmafest

Når man booker mig som underholdning til firmafest, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv. Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Underholdning firmafest

Underholdning til andre firmaarrangementer