Go to Top

Underholdning til BRYLLUP

Her kan du booke forskellige former for underholdning til bryllup. Send forespørgsel idag eller ring på telefon 23 83 81 91 og modtag et godt tilbud på bryllups underholdning.

Bryllupsunderholdning

Underholdning til bryllup

General eller målrettet underholdning til BRYLLUP

Nogle entertainere på nettet tilbyde måske kun et fast indslag til bryllup, men jeg tilbyder stor erfaring med at underholdning med et indslag til bryllup, både som general underholdning, men tilbyder også at målrette underholdning til bryllup, udfra stikord og informationer omkring brudeparret, som jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til bryllup.

Tidspunkt for underholdning til BRYLLUP

Når man booker mig som bryllupsunderholdning, så vil jeg anbefale at tidspunktet for underholdning til bryllup, er senere på aftenen. Grunden til jeg anbefaler dette er at, til et bryllup er der altid mange ting som skal ske; Velkomstdrink, sange, taler fra gæster, brud & gom osv.

Så er der en kok / køkkenchef som gerne vil ind med forretten og specielt hovedretten og hvis jeg så står og er booket til underholdning til bryllup kl. 19.30 så er det typisk et problem med maden m.m. Så når i vælger tidspunktet for underholdning til bryllup, kan jeg nævne at det er sjældent at jeg optræder til et bryllup før kl. 21.30 og typisk senere. (Så er der mere ro og mindre sress til at lave bryllupsunderholdning)

OBS: En MEGET vigtig ting når man booker bryllupsunderholdning er at man informere køkkenpersonalet / køkkenchefen og toastmasteren, så de ved at der sker underholdning til bryllup på det aftalte tidspunkt.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning bryllup

Priser for underholdning til BRYLLUP

Der er lige så forskellige priser på bryllupsunderholdning, som der findes festkomikere på nettet. Der er typisk ikke nogen som skriver priserne på deres hjemmeside, da næsten ingen komikere har faste priser.

Når man booker underholdning til bryllup på nettet skal man være sikker på om prisen er incl alt, da nogen oplyser en pris, uden f.eks  forberedelses tid, brændstof m.m. Når jeg sender et tilbud til dig på underholdning til bryllup, så får du prisen incl alt. Læs mere omkring hvordan jeg udregner prisen for underholdning