Go to Top

Underholdning til 70 års fødselsdag

Skærmbillede 2015-11-15 kl. 22.08.39

Vinder af gratis underholdning til en børnefødselsdag er: Marlene Juul fra Timring

Der er stor rift om underholdning til 70 års fødselsdag med fup fotografen. Så husk og booke underholdning til fødselsdag i god tid før arrangement dato. Her kan du sende forespørgsel men du er også velkommen til at ringe på telefon 23 83 81 91

På et aftalt tidspunkt under festen, kommer fest & fup fotografen ind, en smule forvirret og for pustende. Da pulsen har lagt sig, spørger han om det er her (x) holder fest (dagens fødselar).

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til 70 års fødselsdag

Festens hovedperson vil være en smule forundret over at fotografen pludselig står midt under hans eller hendes fest og forvirringen bliver større, da fotografen fortæller, at det er festens hovedperson som selv har bestilt ham til og komme.

Pludselig går det op for alle til festen at der er tale om underholdning til 70 års fødselsdag og latter musklerne får frit løb. Underholdningen er en blanding af situationskomik rundt blandt alle gæsterne, planlagte gags, imens der bliver taget billeder m.m.

Varighed: ca. 35 minutter

General eller målrettet underholdning til 70 års fødselsdag

Hvis du booker fest & fup fotografen som underholdning til 70 års fødselsdag, er der flere forskellige muligheder. ER du festens hovedperson som ønsker og tage gas på dine gæster, kan jeg lave det som general underholdning eller kan jeg lave det som målrettet underholdning til 70 års fødselsdag, hvor jeg fletter nogen personlige historier ind i fødselsdagsunderholdningen.

Priser for underholdning til 70 års fødselsdag

Jeg har ikke nogen prisliste for underholdning til 70 års fødselsdag, men udregner prisen efter hvor i landet / hvor langt jeg skal køre efter det. Send en forespørgsel på underholdning til 70 års fødselsdag og du vil have et svar indenfor 24 timer (i hverdagene)

Hvordan booker man Fest & Fup fotografen til 70 års fødselsdag

Skriv en online forespørgsel eller ring til mig på telefon 2383 8191, Skriver du en online forespørgsel, modtager du et svar indenfor 24 timer i hverdagene og hurtigst mulig i weekenderne.

Derfor skal du booke mig som Fup fotograf til  underholdning til 70 års fødselsdag.