Go to Top

Underholdning til 60 års fødselsdag

Skal der bookes underholdning til 60 års fødselsdag, skal man gøre det i god tid før arrangementet pga stor efterspørgsel. Send online forespørgsel idag eller ring på telefon 23 83 81 91 

Fest & fup fotografen undskylder, at han er kommet for sent og dagens fødselaren ser meget uforstående ud over at fotografen pludselig står midt under fødselsdagsfesten og siger at han eller hun har bestilt ham til at komme til festen.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til 60 års fødselsdag

Hurtigt vil alle til festen finde ud af at der er tale om et underholdnings indslag til 60 års fødselsdag og latteren kan bryde løs. Underholdningen er en blanding af her og nu komik udfra hvad gæsterne siger og gør, hurtige kommentarer og planlagte gags.

Alle til festen vil blive inddraget i underholdning til denne 60 års fødselsdag, og bliver automatisk en del af jeres sjove festbilleder.

Varighed: ca. 35 minutter

Book Fest & Fup fotografen som fest underholdning til 60 års fødselsdag

Fest & Fup fotografen har levet af at optræde til fester siden starten af 2007. Så når du booker underholdning til 60 års fødselsdag med fest & Fup fotografen, får du ikke kun et indslag til 60 års fødselsdag, men du får også alle billederne med i prisen, som bliver sendt på en cd-rom.

General eller målrettet underholdning til 60 års fødselsdag

Hvis du f.eks er festens hovedperson og vil tage gas på dine gæster, så kan booke underholdning til 60 års fødselsdag, som general underholdning hvor det går ud over alle dine gæster. Men det kan også lade sig gøre at booke et målrettet indslag til festen, hvor stikord og informationer om festens hovedperson er flettet ind, i dette indslag til 60 års fødselsdag.

Hvordan booker man Fest & Fup fotografen til 60 års fødselsdag

Når vi har indgået en aftale omkring dato, tid, honorar og sted, så sendes der et booking link til dig. Efter jeg modtager modtager din bekræftelse på arrangementet, så sender jeg en bekræftelse til dig på mail, med alle oplysninger på.

Derfor skal du booke mig som underholdning til 60 års fødselsdag

  • Stor erfaring med underholdning til 60 års fødselsdag
  • Et stykke over 200 årlige jobs
  • Lever idag af og optræde og underholde

OBS: Læs også om: