Go to Top

Underholdning til 50 års fødselsdag

Stor efterspørgsel på underholdning til 50 års fødselsdag. Send allerede idag en online forespørgsel eller du er velkommen til at ring på telefon 23 83 81 91 for et godt tilbud på underholdning til fødselsdag

Fup fotografen kommer ind til fødselsdagsfesten på et aftalt tidspunkt, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Fødselaren er selvfølgelig meget overrasket over at fotografen pludselig står midt i festen og siger at han eller hun selv har bestilt ham til at komme.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til 50 års fødselsdag

Da fødselaren og alle gæsterne har fundet ud af at der er tale om underholdning til 50 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik, hurtige bemærkninger og planlagte gags. Alle gæsterne bliver på humoristisk vis inddraget i forestillingen, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Varighed: ca. 35 minutter

General eller målrettetunderholdning til 50 års fødselsdag

Ønsker du at booke underholdning 50 års fødselsdag, kan det både gøres som general underholdning hvis du f.eks selv er festens hovedperson og vil tage gas på dine gæster, men det kan også bookes som et målrettet indslag til 50 års fødselsdag, hvor jeg modtager stikord og informationer om festens hovedperson.

Priser for underholdning til 50 års fødselsdag

Ønsker du og booke underholdning til 50 års fødselsdag med fest og Fup fotografen og tænker, jamen her står jo ingen priser for underholdning? Så er det helt rigtigt. Grunden til dette er at jeg modtager forespørgsler på 50 års fødselsdag underholdning fra Skagen i nord,  Tønder i syd, København i øst og Varde i vest. Men når jeg sender et tilbud til dig, så er min pris incl alt og ikke bare for 35 minutters underholdning til 50 års fødselsdag.

Derfor skal du booke mig som underholdning til 50 års fødselsdag

  • Optrådt til fester siden 2002
  • Et stykke over 200 jobs om året
  • Lever idag af og optræde og underholde
  • Stor erfaring med at optræde & lave underholdning til 50 års fødselsdag

OBS: Læs også om: