Go to Top

Underholdning til 40 års fødselsdag

Mange forespørgsler og bookinger på underholdning til 40 års fødselsdag med Fup fotografen. Send allerede idag en forespørgsel eller ring på telefon 23 83 81 91

Fest & fup fotografen undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Fødselaren er meget uforstående over at fotografen pludselig står midt under festen og siger at han eller hun har bestilt ham til at komme til festen.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til 40 års fødselsdag

Da alle har fundet ud af at der er tale om et underholdnings indslag til 40 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik udfra hvad gæsterne siger og gør, hurtige bemærkninger og planlagte gags. Alle til festen bliver på humoristisk vis inddraget i underholdning til 40 års fødselsdag, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Varighed: ca. 35 minutter

Book Fest & Fup fotografen som fest underholdning til 40 års fødselsdag

Manden bag masken på Fest & Fup fotografen har levet af at optræde til fester siden starten af 2007. Så når du booker underholdning til 40 års fødselsdag med fest & Fup fotografen, får du ikke kun et indslag til 40 års fødselsdag, men du får også alle billederne med i købet.

Priser for underholdning til 40 års fødselsdag

Ønsker du og booke mig som et indslag til 40 års fødselsdag med fest og Fup fotografen og klikker rundt på hjemmesiden efter priser, så finder du desværre ikke en prisliste for mit underholdning.

Grunden til dette er at jeg modtager mange henvendelser på 40 års fødselsdag underholdning fra Skagen i nord, Flensborg i syd,  Amager i øst og Ringkøbing i vest. Send online forespørgsel og få svar indenfor 24 timer.

Derfor skal du booke mig som underholdning til 40 års fødselsdag

OBS: Læs også om: