Go to Top

Underholdning sølvbryllup

Pizzasmeden laver underholdning sølvbryllup. Send forespørgsel idag eller ring på 23 83 81 91 og få et godt tilbud på sølvbryllupsunderholdning. Kan bookes med eller uden stikord.

Pizzasmeden kommer ind midt under sølvbryllupsfesten for og levere den bestilte pizza. Gæsterne bliver overrasket over at han pludselig står der og pizzasmeden bliver endnu mere overrasket over det antal gæster som er med til sølvbryllupsfesten, da han kun står med 1 pizza.

pizza

Underholdning sølvbryllup

Pizzasmeden finder dog hurtig ud af hvem som har bestilt denne pizza. (det kan være festens hovedpersoner eller udvalgte gæster, hvis det er sølvbrudeparret som booker underholdning til deres egen sølvbryllup)

Underholdning sølvbryllup med pizzasmeden er en blanding af situationskomik, hurtige bemærkninger og komik og mimik er absolut særklasse. Varighed: 25 til 30 minutter

Derfor skal du booke mig som underholdning til sølvbryllup

  • Jeg er med over 200 årlige arrangementer, en af landet mest bookede festkomiker
  • Jeg har levet at og lave underholdning til fest siden 2007
  • Stor erfaring med og underholdning sølvbryllup
  • Læs feedback fra tidligere arrangementer

Underholdning til sølvbryllup med personlige oplysninger

Det er muligt og booke pizzasmeden hvor han modtager personlige oplysninger omkring sølvbrudeparret, som bliver flettet med ind i underholdning sølvbryllup.

OBS: Men er også muligt at flette personlige oplysninger omkring 1 til 2 af gæsterne ind i underholdning, hvis det er sølvbrudeparret der booker underholdning til deres egen sølvbryllup.

Læs mere om pizzasmeden når han optræder og laver underholdning til sølvbryllup som den skøre festfotograf.