Go to Top

Underholdning kobberbryllup

Pizzasmeden laver underholdning kobberbryllup. Send forespørgsel idag eller ring 23 83 81 91 for et godt tilbud på underholdning til kobberbryllup. Underholdningen leveres med eller uden stikord.

Underholdning kobberbryllup er baseret på at pizzasmeden modtager personlige oplysninger omkring kobberbrudeparret, som flettes med ind i underholdning til kobberbryllup.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning til kobberbryllup

På arrangement dagen kommer pizzasmeden ind til festen på et aftalt tidspunk for og levere den ene børne pizza som er blevet bestilt. Dog bliver han meget forundret over det antal gæster som er med til festen, contra den ene pizza han står med i hånden.

Pizzasmeden finder hurtig frem til hvem der har bestilt denne pizza, nemlig festens hovedpersoner. Herfra er der dømt fest underholdning kobber bryllup med stor humor og komik i særklasse, situationskomik og hurtig bemærkninger.

Varighed: 25 til 30 minutter

Derfor skal du booke pizzasmeden som underholdning kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup med personlige oplysninger 

Man kan selvfølgelig sende stikord omkring festens hovedpersoner, men det er også muligt, hvis i f.eks er festens hovedpersoner som ønsker og booke underholdning til jeres kobberbryllup, så kan man sende oplysninger omkring 1 til 2 udvalgte gæster, som flettes med ind i underholdning kobberbryllup

Læs her omkring underholdning til kobberbryllup med Fupfotografen eller underholdning til kobberbryllup med den skøre tjener