Go to Top

Underholdning 60 års fødselsdag

Skal underholdning 60 års fødselsdag være sjovt, så send en forespørgsel på  fødselsdags underholdning med pizzasmeden idag eller ring 23 83 81 91 for et godt tilbud på festunderholdning.

Pizzasmeden fra BÆlum pizza har lige lukket sin butik, da telefonen ringer. Kunden vil gerne bestille en pizza og pizzasmeden prøver og forklare at der er lukket, men kunden kommer med en god forklaring på, at han eller hun mangler en pizza. Pizzasmeden forbarmer sig overfor kunden, som lyder rigtig sød og han åbner igen og laver den bestilt pizza.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning 60 års fødselsdag

Da Pizzasmeden så kommer frem for og levere denne pizza, bliver han meget overrasket over det antal gæster som sidder med til fødselsdagsfesten, contra den ene pizza som han står med i hånden. Først tror han at han er kørt til den forkerte adresse, indtil han finder ud af hvem som har bestilt denne pizza.

Herfra er det dømt fest underholdning 60 års fødselsdag, hvor festens hovedperson bliver involveret i dette indslag til fødselsdag, da det selvfølgelig er ham eller hende som har “bestilt” pizzaen. Underholdningen er en blanding af personlige oplysninger, situationskomik, planlagte gags, mimik og komik i absolut særklasse.

Varighed for underholdning 60 års fødselsdag er 25 til 30 minutter

Der er mange grunde til at booke pizzasmeden som fest underholdning 60 års fødselsdag.

  • Lavet underholdning til fest, siden 2002
  • Siden 2007 levet 100% af og lave underholdning til fest
  • Har idag over 200 årlige arrangementer rundt omkring i Danmark
  • En af landets mest bookede festkomiker

Send online forespørgsel på underholdning 60 års fødselsdag

Du er velkommen til og sende en online forespørgsel på underholdning 60 års fødselsdag og jeg vil sende et svar retur til dig indenfor 24 timer ( i hverdagene) og så hurtigt som muligt i weekenden. Du kan selvfølgelig også ringe til mig og få svar med det samme eller indtale en besked på telefonsvare og jeg ringer tilbage asap.

Send online forespørgsel idag

Pizzasmeden kan også lave underholdning til 60 års fødselsdag som fest fotografen