Go to Top

underholdning 50 års fødselsdag

Fest underholdning til 50 års fødselsdag kan bookes her. Send forespørgsel på pizzasmeden til fødselsdags underholdning og en fest som sent vil blive glemt for sit sjove indslag. Ring 23 83 81 91 

Pizzasmeden kommer og “servere” fest underholdning 50 års fødselsdag. Han kommer ind på et aftalte tidspunkt til festen, for og levere den pizza som er blevet bestilt til denne fest. Pizzasmeden er meget forundret over de mange gæster som er med til denne fest, contra den ene pizza, som han står med i hånden.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning 50 års fødselsdag

Pizzasmeden “husker” nu hvem som har bestilt denne pizza. Typisk vil det være fødselaren, som så vil blive en del af underholdning til fødselsdags festen. Underholdning 50 års fødselsdag er en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer, bemærkninger fra pizzasmeden som kan give latterkramper..

Varighed: 25 til 30 minutter.

Underholdning 50 års fødselsdag – Bookes som general eller målrette fest indslag

Er det f.eks fødselaren som ønsker at booke fødselsdags underholdning til sin egen fødselsdag, så kan det bookes som general fest underholdning og evt involvere en af fødselarens egen gæster. Men kan også målrettes om festens hovedperson med personlige stikord / historier m.m.

Derfor skal du booke Pizzasmeden som underholdning 50 års fødselsdag. Send online forespørgsel allerede idag

  • Erfaring med og lave underholdning 50 års fødselsdag
  • Optrådt til fester siden 2002
  • Et stykke over 200 årlige jobs
  • Lever idag af og optræde og underholde

Send en online forespørgsel på underholdning 50 års fødselsdag

Når jeg modtager en forespørgsel, så svare jeg tilbage indenfor 24 timer i hverdagene og så hurtigt som muligt i weekenderne. Men du er også velkommen til at ringe til mig på telefon 2383 8191 og få svar med det samme.

Underholdning til 50 års fødselsdag med andre figurer.