Go to Top

Underholdning 40 års fødselsdag

Pizzasmeden bookes som underholdning 40 års fødselsdag. Kanon sjov fødselsdag underholdning med store grin og højt humør. Send forespørgsel eller ring 23 83 81 91 allerede idag 

Pizzasmeden servere underholdning 40 års fødselsdag. Han kommer ind til festen på et aftalte tidspunkt, for og levere den pizza som er blevet bestilt til denne adresse. Pizzasmeden er meget forundret over det antal gæster som nu sidder med til denne fest, contra den ene børne pizza, som han står med i hånden.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning 40 års fødselsdag

Pizzasmeden finder dog hurtig sin blok frem og finder ud af hvem som har bestilt denne pizza. Typisk vil det være dagens fødselar, som så vil blive involveret i underholdning til fødselsdagsfesten. Underholdning 40 års fødselsdag er en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer og bemærkninger fra pizzasmeden som vil få alle gæsterne til at ligge flade af grin.

Underholdning 40 års fødselsdag – Bookes som general eller målrette fest indslag

Afhængig af hvem som booker dette indslag som underholdning til 40 års fødselsdag, som kan det laves som general eller som et målrette indslag. Er det f.eks festens hovedperson som ønsker at booke fødselsdagsunderholdning til sin egen fødselsdag, så kan det laves som general underholdning og evt involvere en af fødselarens egen gæster. Men kan også målrettes imod festens hovedperson med personlige stikord / historier m.m.

Send en online forespørgsel på underholdning 40 års fødselsdag

Når jeg modtager en online forespørgsel, så svare jeg tilbage indenfor 24 timer i hverdagene og så hurtigt som muligt i weekenderne. Men du er også velkommen til at ringe til mig og få svar med det samme.

Derfor skal du booke mig som Pizzasmeden til underholdning 40 års fødselsdag

  • Erfaring med og lave underholdning 40 års fødselsdag
  • Optrådt til fester siden 2002
  • Et stykke over 200 årlige jobs
  • Lever idag af og optræde og underholde

Jeg optræder med andre figurer som er egnet til underholdning til 40 års fødselsdag