Go to Top

Underholdning 25 års fødselsdag

Søger du sjov underholdning 25 års fødselsdag skal du ikke søge længere. Pizzasmeden er underholdning til fødselsdagen i absolut særklasse. Send online forespørgsel eller ring til telefon 23 83 81 91

Pizzasmeden kommer brasende ind til festen “på et aftalt tidspunkt”. Først er han lidt rundforvirret, så forundret og alt sammen over det antal gæster som er med til festen, contra den pizza har står med i hånden. Så han bliver lidt i tvivl om, at han måske ikke er kommet frem til den rigtige fødselsdagsfest.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Så han retter henvendelse til dagens fødselar, som bliver lige så forundret over at han siger det er ham eller hende som har bestilt denne børnepizza. Først vil vedkommeden benægte at have bestilt denne pizza, men må til sidst bare lade sig underholde, da pizzasmeden har modtaget en masse personlige oplysninger, som ikke kan benægtes.

Underholdning 25 års fødselsdag er baseret udfra situationskomik rundt blandt gæsterne, samt komik og hurtige bemærkninger. Dagens fødselar bliver involveret i planlagte gags, personlige historier så festen sent vil blive glemt.

Varighed for fest indslag til 25 års fødselsdag er: 25 til 30 minutter.

Derfor skal du booke pizzasmeden som underholdning 25 års fødselsdag

  • Lever af og optræde og har gjort det siden 2007
  • Flere end 200 årlige arrangementer
  • En af landet mest bookede kunstnere

Prisen for pizzasmeden som underholdning 25 års fødselsdag

Som den eneste pizzabager i Danmark, så findes der ingen prisliste for og få leveret en “pizza” af pizzasmeden. Men du kan kontakte ham på telefon 2383 8191 eller sende en online forespørgsel på underholdning til 25 års fødselsdag og du vil modtage et svar indenfor 24 timer. Prisen du modtager er en pris alt incl. Det vil sige forberedelses tid af stikord og historier, transport tid tur/retur, brændstof, underholdning på dagen, evt broafgift m.m.

Feedback på underholdning 25 års fødselsdag & andre arrangementer

Før du booker Pizzasmeden som underholdning 25 års fødselsdag, så er det muligt og læse feedback  fra tidligere arrangementer, hvor jeg enten optræder med fest indslag til festen som pizzasmed eller en af mine andre figurer. Læs feedback på underholdning her:

Underholdning til 25 års fødselsdag med andre figurer

  • Underholdning til 25 års fødselsdag med fest fotografen
  • Indslag til 25 års fødselsdag med den skøre tjener