Go to Top

Underholdning 20 års fødselsdag

Ring på telefon 23 83 81 91 eller send en online forespørgsel på underholdning 20 års fødselsdag med Pizzasmeden. Fødselsdagsunderholdning i absolut særklasse bookes idag.

Pizzasmeden har egentlig lukket sin butik for dagen, da pludselig telefonen ringer med en special levering. Han åbner igen sin butik for og bage denne pizza og køre afsted med det samme.. (fordi personen lød til og være flink)

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning 20 års fødselsdag

Pizzasmeden kommer nu ind til festen for og levere denne pizza, men bliver meget overrasket over at der sidder så mange gæster i salen, contra den ene pizza som er bestilt til denne adresse. Først tror han at han er gået forkert, lige indtil han finder ud af, at det er festens hovedperson som har lavet denne bestilling på pizza.

I starten vil vedkommende selvfølgelig benægte at det er ham eller hende. MEN Pizzasmeden er ret sikker på at det er den rette person. Dagens fødselar vil blive involveret i underholdning 20 års fødselsdag, udfra personlige oplysninger som er sendt på forhånd. Her og nu komik, mimik i særklasse, hurtige bemærkninger og højt humør blandt gæsterne er noget af det som man vil opleve i dette indslag til 20 års fødselsdag.

Prisen for underholdning 20 års fødselsdag

Pizzasmeden modtager opkald hver eneste dag omkring “levering” af pizza. Da Pizzasmeden har levering over hele landet, så beregnes prisen efter hver henvendelse. Der tages højde for forberedelses tid, transport tid, brændstof, underholdning på dagen, evt bro afgift m.m. Du er velkommen til og kontakte pizzasmeden enten på telefon eller via online forespørgsel og du får svar retur indenfor 24 timer ( på hverdage)

Derfor skal du booke Pizzasmeden som underholdning 20 års fødselsdag. Send online forespørgsel idag

  • Pizzasmeden er med over 200 årlige arrangementer en af dk´s mest bookede festkomiker
  • Lever af og underholde til fester
  • Optræder med flere forskellige indslag til festen

Underholdning til 20 års fødselsdag med andre figurer

  • Underholdning til 20 års fødselsdag med fest fotografen
  • Indslag til 20 års fødselsdag med den skøre tjener