Go to Top

Underholdning 18 års fødselsdag

Hvis du søger sjov fødselsdags underholdning, så skal du booke pizzasmeden som underholdning 18 års fødselsdag. Ring på telefon 23 83 81 91 eller send gratis en forespørgsel på underholdning.

Pizzasmeden kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt hvor han vil “serverer” underholdning 18 års fødselsdag. Men først ser han meget forundret ud, da i sidder så mange gæster til fødselsdagsfesten, contra den ene pizza som er blevet bestilt.

Han finder hurtig ud af at det er dagens fødselar som har “bestilt” denne pizza og at han vil have sin betaling for leveringen af denne. Herfra er der dømt komik og mimik i særklasse udfra situations komik, hurtige bemærkninger og hvad gæsterne spiller med på samt personlige oplysninger, som flettes ind i underholdning 18 års fødselsdag.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning til 18 års fødselsdag

Varighed: 25 til 30 minutter

Hvad koster det og booke underholdning 18 års fødselsdag

Pizzasmeden har ikke en prisliste, men modtager han et opkald på underholdning 18 års fødselsdag, får man svar med  det samme om han kan samt en pris for fødselsdags underholdning. Man kan også sende en online forespørgsel på underholdning 18 års fødselsdag og her vil han så svare tilbage indenfor 24 timer i hverdagene. Modtager han henvendelser i weekenden, vil man få et svar retur så hurtigt som muligt.

Prisen / tilbud du modtager for underholdning 18 års fødselsdag med pizzasmeden er alt incl: Det vil sige forberedelses tid af stikord, transport tid tur/retur, brændstof, evt bro afgift, underholdning på dagen m.m.

Hvilket tidspunkt skal man booke underholdning 18 års fødselsdag

Det er meget afhængig af hvilken type arrangement der er tale om. Skal der bruges underholdning 18 års fødselsdag og det udelukkende kun er unge gæster, så optræder pizzasmeden så tidligt som muligt, da ellers gæsterne typisk er for fulde. Men er der tale om underholdning til 18 års fødselsdag, hvor der er forældre og andre “voksne” med kan det sagtens bookes lidt senere på aftenen.

Underholdning til 18 års fødselsdag med andre figurer

  • Underholdning til 18 års fødselsdag med fest fotografen
  • Indslag til 18 års fødselsdag med den skøre tjener