Go to Top

Feedback

Udtalelser og omtaleBillede 8

Hej Peter!
Tak for en fantastisk god underholdning med Pizzasmeden v. vores høstfest/grisefest hvor vi var samlet ca. 140 gæster her på Ældrecenter Enggården i Kalundborg onsdag d. 02.09.2015!

Med venlig hilsen
Suzanne Baadsgaard -Beskæftigelsesvejleder

 

Hej Peter.

Stor TAK for at sætte gang i stemningen fredag aften. Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer.

Flot at du kunne huske alt den info du havde fået.

Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

TAK.

Med venlig hilsen

Bente Refsgaard – Gjensidige Forsikring

________________________________________

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Underholdning til fest

Hej Peter

Lidt sent, men du skal have et KÆMPE TAK for din underholding til min fars 70 års fødselsdagsfrokost.

Billederne kom i fredags, super gode og sjove.

Tusinde tak og ha det godt.

Stor hilsen

Lene Bødker – Vejle

____________________________​

Peter

Tusind tak for en sjov og uforglemmelig optræden til Nataschas 18 års fødselsdag i Ottestrup forsamlingshus.Dejligt med gang i den.Gæsterne havde kun godt at sige omkring dit indslag,og der er blevet spurgt efter din hjemmeside,som jeg har givet videre.

Fortsat rigtig god påske.

Stor hilsen fra

Lissi Petersen – Slagelse

_____________________________

Trylleshow for voksne, tryllekunstner laver underholdning til fest

Underholdning til festen

Hej Peter.

Tusinde tak for et mega festeligt og hylende sjovt indslag til vores bryllup.
Dit underholdning til bryllup var alle pengene værd.

Mvh
Ronni Haaning – 7800 Skive

______________________________

Hej Peter

Underholdningen var bare i orden ved Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen
Topdanmark

___________________________

HejPeter

Jeg vil hermed sige endnu engang mange tak for kanon god underholdning til sølvbryllup ved Fup-fotografen. Billederne er fantastiske og fyldt med meget personlighed. Bønderne fra Årre har haft en god oplevelse og griner stadigvæk af dig. Mine forældre er henrykte over din gode og sjove måde at være på. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer.

Lone Davgaard -Årre

__________________________________

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !
Søren Petersen
BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

____________________________

t4

Underholdning til bryllup

Hej Peter.

Jeg vil hermed takke dig – ikke bare fra mig – men også fra alle gæsterne, for din fremragende Pizza Miller i lørdags på Elbjørn. Din figur gjorde stor lykke, og det synes jeg, du fortjener stor ros for. Jeg skal undskylde det forsinkede tidspunkt, men håber ikke det ødelagde for meget for dig og din familie. Endnu engang tak for din medvirken til et brag af en fest.

Hanna, Ålborg

_______________________________

Hej Peter,

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om jeres bidrag til den gode dag med tjener Mik & Møllers – det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at I ramte stemningen i selskabet rigtig fint

Erik B. Larsen
Sydfyns Elselskab

__________________________________________

Hejsa Peter

DAT havde 10 års jubilæumsfest, hvor vi havde samlet 168 ansatte fra Litauen, Norge og Danmark. For at gøre det til en festlig aften havde vi bestilt Tjener Møllers. Vi var meget spændt på, hvordan det ville gå da flere af gæsterne ikke var danskere. Men til alles overraskelse blev det en fantastisk aften. Alle havde det vild sjovt takke være underholdningen som fik sat gang i festen. Folk græd af grin…selv dem som ikke forstod dansk grinede pga den mimik der var. Vi vil gerne sige tak til Tjener Møllers og for et fantastisk show, som gjorde det til en aften som folk aldrig vil glemme.

Ha´ en god jul, samt et godt nytår….. !

Gitte Eriksen
Route Manager/Marketing Coordinator
Danish Air Transport

____________________________

t3

Hejsa,

Jeg håber, at I kom godt hjem i fredags … Lidt underligt bare at sætte 2 knap så tiltrækkende fyre af på en rasteplads (Ikke personlig ment :o) ….), håber at I fik et lift til toget trods alt. Tak for et rigtig godt indslag i bussen. Hvem ved, måske ses vi igen.

Pernille Schmidt
B. YOUNG

________________________

Hej Peter!

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro den 14/9 2007, gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigtat stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak.

Herluf Andersen – Skævinge