Go to Top

Tjener Møllers

t1Hvorfor skal du booke Den skøre tjener

  • Har lavet underholdning til fest siden 2002
  • Stor erfaring og idag over 200 årlige arrangementer
  • Lever af sit komiske talent og har gjort det siden 2007

Beskrivelse af underholdning med den skøre tjener

Den skøre tjener Møllers rykker ud til alle selskaber, hvor stemningen skal være i top. Han vil på en helt speciel og unik måde ”servere” skræddersyet underholdning. Med hans komik, mimik, sjove historier vil i opleve et komisk talent, som vil være med til og skaber en enestående fest indslag til jeres fest, som gæsterne sent vil glemme.

Varighed: ca. 30 minutter

Omtale – Tjener Møllers underholdning

Til hvilke arrangementer kan man booke den skøre tjener

Den skøre tjener Møllers har mange års erfaring med og optræde til forskellige former for arrangementer. Det kan være alt lige fra et indslag til konfirmation hvor dagens konfirmand skal være i centrum. Men den skøre tjener og også velegnet til mange andre arrangementer, såsom: underholdning til bryllup, fødselsdagsunderholdning og kan også tilpasset til et firma arrangement.

Kan man booke den skøre tjener med ekstra personale

Er der tale om et større arrangement hvor der er mange gæster som skal underholdes, så kan den skøre tjener Møllers bookes sammen med nogen af hans sjove kollegaer. De skøre tjenere vil så med situations komik, skøre indfald, indbyrdes uenigheder, komik & mimik m.m. gøre jeres fest til en fest som sent vil blive glemt.

Kan man få et hurtig svar om den skøre tjener er ledig

Ja, man kan ringe på telefon 2383 8191 eller man er velkommen til at lave en online forespørgsel. Er der tale om en online forespørgsel på de skøre tjenere, så svare jeg tilbage indenfor 24 timer i hverdagene og selvfølgelig hurtigst mulig, hvis du giver mig et kald.

Generelle spørgsmål omkring den skøre tjener

Jeg har lavet en FAQ, hvor jeg svare kort omkring priser på underholdning, hvad er med i prisen osv. Læs mere på min faq Skulle du have andre spørgsmål på den skøre tjener, er du velkommen til at kontakte mig.