Go to Top

Pizzasmeden Miller

Beskrivelse af underholdning til fest med PizzaSmeden

Ønsker du underholdning til fest med personlighed, bid og masser af grin, så skal du bestille Pizzasmeden til at levere pizza nr. 16 med ekstra ost. Han har mange års erfaring fra sin stilling som chefpizzabager på Bælum Grill, og han leverer pizzaen midt under festen (på et aftalt tidspunkt).

Det skøre pizzabud ser dog hurtigt, at gæsterne allerede har spist og henvender sig derfor til festens hovedperson for at fortælle, hvorfor det er upassende at bestille pizza, når man alligevel bare har bestilt noget andet.

Varighed: 25 til 30 minutter

pizzasmeden

Derfor skal du booke underholdning til fest med PizzaSmeden

  • Stor erfaring med at “leverer” underholdning til fest
  • Flere 100 årlige arrangementer
  • Lever af og optræde til fester over hele landet.

Underholdning til fest med PizzaSmeden kan bookes til:

Underholdning til fest med pizzasmeden kan tilpasses sådan, at det passer til ethvert arrangement. PizzaSmeden “leverer” underholdning til fest, om det gælder

Hvordan booker man underholdning til fest med PizzaSmeden

Du kontakter mig enten via telefon eller sende en gratis online forespørgsel. Så finder vi ud af om jeg er ledig den pågældende dato og vender tilbage til dig med et tilbud på underholdning til fest med pizzasmeden. Er jeg booket til anden side til den pågældende dato, så høre du også fra mig enten på telefon eller via mail.