Go to Top

Pizza Smeden

Skal du bruge underholdning til fest. Så skal du booke pizzasmeden i god tid før arrangementet, da stor efterspørgsel. Send online forespørgsel idag eller ring på telefon 23 83 81 91

Book sjov underholdning til fest med pizza smeden fra Bælum pizza. Underholdningen til festen leveres med humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Festunderholdning

PizzaSmeden kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt” og ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og levere.

Pizzasmeden præsentere sig for alle gæsterne og beretter lidt omkring hvor meget besvær han har haft med at bage denne pizza samt problemer med køreturen, før han retter henvendelse til den person som har bestilt denne pizza. Der kan være tale om dagens fødselar, brudetparret, chefen eller årets medarbejder, eller måske er det festens hovedperson, som vil tage gas på sine gæster og udvælge en af gæsterne som har “bestilt” dagens pizza, mulighederne er mange.

Uanset hvem som har bestilt denne pizza, så vil både han eller hun blive en del af underholdningen, men også gæsterne vil blive involveret, udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på, imens pizzasmeden underholder til fest.

Varighed: 25 til 30 minutter

Underholdning med Pizzasmeden er velegnet til: