Go to Top

Konfirmation – pizzasmeden

Underholdning til konfirmation er højsæson og derfor mange forespørgsler. Send forespørgsel allerede idag eller ring på telefon 23 83 81 91. Stor efterspørgsel på konfirmationsunderholdning 

Underholdning til konfirmation med Pizzasmeden. Han kommer til festen ( på et aftalt tidspunkt) og bliver noget forundret over det antal gæster som i er til festen, contra den ene børne pizza, som han står med i hånden.. efter en kort præsentation, spørger han efter om en navngivende person, som har bestilt denne pizza, om vedkommende er med til festen.

Underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation

“Personen er selvfølgelig er dagens konfirmand.”

Pizzasmeden spørger lidt ind til hvorfor der er bestilt pizza, hvad konfirmanden laver osv. Han fortæller også konfirmanden at når man er blevet voksen er der konsekvenser af de valg man træffer i livet. Der er bestilt pizza og den skal betales. Konfirmanden mener selvfølgelig ikke at han/hun kan/vil betale og Pizzasmeden må finde en anden måde og ordne betalingen på.

Underholdning til konfirmation som målrettet konfirmationsunderholdning

Underholdningen til konfirmationsfesten kan skræddersyes udfra stikord og personlige oplysninger om dagens konfirmand. Dette vil så blive flettes ind i underholdning til konfirmation med pizzasmeden. Men det kan også bookes som general underholdning , sådan at konfirmanden ikke bliver en så stor del af underholdning.

Varighed: 25 til 30 minutter

Book underholdning til konfirmation – før alt er booket

April og maj måned er højsæson for mange som laver festunderholdning. Jeg har altid job som underholdning til konfirmation booket i kalenderen 1 år frem og i nogen tilfælde 2 år frem i tiden. Der er specielt rift om dagene omkring skær torsdag, store bededag og kristihimmelfarts dag m.m. Så vil du sikre dig en speciel kunstner der laver god underholdning til årets konfirmationsfest  – så skal du ikke vente for langtid med at booke underholdning til konfirmation.