Go to Top

Komisk strip underholdning til julefrokost

Komisk strip underholdning til julefrokost er festunderholdning i absolut særklasse. Ring på telefon 23 83 81 91 eller send forespørgsel på sjov julefrokostunderholdning.

Book komisk strip underholdning til julefrokost med pizzasmeden og der er dømt store grin og latterkramper blandt gæsterne til festen. Underholdningen med pizzasmeden er en blanding af situations komik, hurtige bemærkninger og komik i absolut særklasse.

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 01.27.40

Pizzasmeden kommer ind til julefrokosten på et aftalt tidspunkt, for og leverer pizza. Han bliver noget forundret over det antal gæster der er med til julefrokost festen, contra den ene børnepizza han har med.

Han retter henvendelse til den “kvinde” som har bestilt denne pizza for og høre om hun kun har tænkt på sig selv eller hvad der lige sker her. Afslutningsvis vil Pizzasmeden have betaling for sin pizza, men det hele ender ud i komisk strip for hele forsamlingen / den udvalgte person.

OBS: Der skal være en ” kvindelig offer” hvis man ønsker og booke komisk strip underholdning til julefrokost. Det kan være chefen, årets medarbejder eller måske en som har gjort sig uheldig bemærket i løbet af året.

Varighed: 20 til 25 minutter

Derfor skal du booke komisk strip underholdning til julefrokost

  • Hylende sjov og komisk underholdning
  • Stor erfaring med og lave underholdning
    pizza

    Underholdning til julefrokosten

  • Optrådt til fester siden 2002
  • Et stykke over 200 årlige jobs
  • Lever idag af og optræde og underholde

Hvad koster det og booke komisk strip underholdning til julefrokost

Der er ikke en fast pris, hvis man ønsker at booke underholdning til årets julefrokost. Prisen er afhængig af flere ting. Hvor i landet skal underholdningen være, hvilket tidspunkt på dagen / aftenen. Skal der bruges forberedelses tid på personlige oplysninger m.m.

Ring til mig på 2383 8191 og få oplyst om jeg er ledig og hvilken pris jeg skal have for at lave komisk strip underholdning til julefrokost.