Go to Top

Julefrokost

Her finder du kanon underholdning til julefrokost. Send online forespørgsel allerede idag eller ring på telefon 23 83 81 91. Book underholdning med festfotografen og modtag alle billederne efterfølgende.

t4

Julefrokost underholdning

Den komiske fotograf kommer ind til årets julefrokost i firmaet på et aftalt tidspunkt og han undskylder overfor chefen, direktøren eller årets medarbejder, at han er kommet for sent. Efter en kort præsentation, finder gæsterne ud af det hele er underholdning og herfra vil alle tilstedeværende gæster blive humoristisk vis inddraget i underholdningen, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Underholdning til julefrokost er en blanding af situations komik rundt blandt gæsterne, gags og hurtige bemærkninger – og det kommer der en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes festbilleder ud af. Efter festen bliver alle billederne sendt (un cut) på en CD-rom.

Varighed for underholdning til julefrokost:

Varigheden er fra 35 til 60 minutter. Varigheden er afhængig af hvor mange  gæster som er med til årets julefrokost.

Book underholdning til julefrokost inden det er for sent

Det kommer bag på alle hvert år, at nu er det jul igen og vi skal bruge underholdning til julefrokost. Men det er typisk resultatet og så vil kunder booke underholdning i sidste øjeblik, men alt er booket til anden side. MEN der er også mange som har så også været ude i god tid og sikret sig den underholdning som de ønsker sig som julefrokostunderholdning. Kan du svare ja til dette – Så få det gjort inden det er for sent og alt er booket væk.

Hvordan sikre man sig underholdning til julefrokost

 Man enten ringer til mig på 2383 8191 og får direkte svar om ledig og prisen. Man er også velkommen til at sende en online forespørgsel, som jeg besvare indenfor 24 timer ( i hverdagen) i weekenden er jeg typisk ude og optræde, så der besvare jeg forespørgsler så hurtigt som muligt.

Du kan også booke Fest & Fup fotografen som underholdning til personalefest