Go to Top

Julefrokost – Pizzasmeden

Underholdning til julefrokost er højsæson for Pizzasmeden. Send forespørgsel allerede idag eller ring 23 83 81 91 – så er julefrokost underholdningen sikret til årets firmafest.

Underholdningen til  julefrokost starter med at Pizzasmeden kommer ind til festen og beklager at han sådan kommer brasende, men han har fået en bestilling på en pizza, fra en person fra dette selvskab.

Underholdning til julefrokost

Dog syntes han at det er lidt underlig med en børnepizza contra det antal gæster der er med til festen. Han kan ikke huske navnet på den person som har bestilt pizzaen til og starte med, men pludselig slå det ham hvem det er og så skal pizzaen betales..

Underholdning til julefrokost i firmaet med pizzasmeden, er en blanding af stand up, situationskomik og hurtige replikker ud fra gæsternes kommentarer. Det er altid sundt med et godt grin, og sådan et indslag kan serveres, så den næste julefrokost, sent vil blive glemt

Derfor skal du booke pizzasmeden som underholdning til julefrokost

  • 100 % Lattergaranti
  • Lever af og optræde til fester
  • Med over 200 årlige job, er han en af Danmarks mest bookede

Hvad koster det at booke underholdning til julefrokost

Der er ingen fast prisliste på underholdning til julefrokost, da det kommer an på hvor i landet arrangementet skal afholdes, contra hvor langt jeg skal køre. Send en online forespørgsel på underholdning til julefrokost og jeg svare tilbage indenfor 24 timer ( i hverdage)

Feedback på underholdning til julefrokost

Før du booker mig til og underholde til jeres julefrokost, så kan du læse mere omkring tidligere kunders oplevelser med underholdning, som jeg har leveret til forskellige fester rundt omkring i Danmark.

Læs feedback

Kontakt mig allerede idag, hvis du ønsker et godt tilbud på underholdning til julefrokosten.

Send online forespørgsel

på julefrokostunderholdning eller ring til mig på telefon 2383 8191 OBS: Jeg optræder med flere forskellige karakter som er velegnet som festunderholdning til årets julefrokost.