Go to Top

Indslag til konfirmation

Book et sjovt indslag til konfirmation – Ring på telefon 23 83 81 91 eller send en online forespørgsel på konfirmations underholdning med den skøre tjener. 

Skal i bruge et sjov indslag til konfirmation, så kan den skøre tjener Møllers servere konfirmationsunderholdning så tårne triller ned af kinderne.

Tjener Møllers serverer underholdning til konfirmation

Indslag til konfirmation

Beskrivelse af indslag til konfirmation

Den skøre tjener kommer ind til konfirmationsfesten på et aftalt tidspunkt. Han ser meget søgende ud og spørger så om det er her (X) holder fest. (dagens konfirmand)

Til konfirmandens store overraskelse, siger den skøre tjener at det er konfirmanden selv, som selv har booket ham til og komme, men det skulle have været fra festens start, så derfor vil han gerne beklage sig forsinkelse. Indslag til konfirmation, er en god blanding af personlige oplysninger, situationskomik i særklasse og sjove historier.

Varigheden er ca. 30 minutter

Derfor skal du booke den skøre tjener som et indslag til konfirmation

  • Underholdning til fest siden 2002
  • Lever i dag af og optræde til fester
  • Med over 200 job om året er han en af DK mest bookede fest komiker

Hvad koster det og booke et indslag til konfirmation

Du kan ikke finde en prisliste på min hjemmeside, omkring hvad et indslag til konfirmation koster. Det kan du ikke fordi, at jeg modtager rigtig mange forespørgsler på indslag til konfirmation og de kommer fra hele landet. Men du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller via mit online forespørgsels skema. Jeg sender et svar / tilbud på underholdning retur til dig indenfor 24 timer i hverdagene.

Skal man booke et indslag til konfirmation i god tid.

Ja, konfirmations sæsonen i april og maj måned er højsæson og til helligdagene som store bededag og kristihimmelfarts dag, er det ikke unormalt, at jeg er booket 1 år frem i tiden og nogen gange 2 år frem i tiden. Så derfor hvis man er interesseret i og booke mig som underholdning til konfirmation, skal man ikke vente for lang tid, før jeg er fuld booket i disse måneder.

Andre indslag til konfirmation