Go to Top

Indslag til kobberbryllup

Book et fest indslag til kobberbryllup med den skøre tjener. Send online forespørgsel eller ring på telefon 23 83 81 91 så er du sikret store grin til festen.

Tjener Møllers har siden 2002 lavet bryllups underholdning og forskellige indslag til kobberbryllup rundt omkring i landet. Med hans mimik og komik sørger han for at bryllupsfesten sent vil blive glemt.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Indslag til kobberbryllup

Sjovt indslag til kobberbryllup, med den skøre tjener er baseret på situations-komik udfra hvad gæsterne siger og gør. Planlagte gags og historier + lommerne er fyldte med forskellige ting, som kan bruges til gæsternes store morskab. Den skøre tjener laver også indslag til kobberbryllup, med personlige oplysninger omkring brudeparret, som flettes ind i underholdning til kobberbryllup.

Varigheden for et indslag til kobberbryllup er ca. 30 minutter.

Hvorfor skal man booke et indslag til kobberbryllup

  • Populært i stedet for en sang.
  • Sætter gang i festen.
  • Fest underholdning, så festen sent bliver glemt.

Hvad koster et indslag til kobberbryllup

Den skøre tjener Møllers, har ikke en fast prisliste på sit underholdning til bryllup. Grunden til dette er, at han modtager henvendelser fra hele landet. På alle forespørgsler omkring indslag til kobberbryllup, sendes der et tilbud på mail, udfra hvor langt han skal køre, forberedelses tid af stikord m.m. Altså en pris alt incl.

Hvor hurtigt får man svar vedr. en forespørgsel på indslag til kobberbryllup

Hvis du sender en online forespørgsel til den skøre tjener, så bliver den besvaret sådan at, du har et svar retur senest 24 timer efter du har sendt den ( i hverdagene) I weekenden bliver den besvaret så hurtigt som muligt. Men du er også velkommen til og kontakte mig på telefon 2383 8191. Jeg glæder mig til og høre fra dig og give tilbud på et indslag til kobberbryllup

Andre indslag til kobberbryllup

Udover den skøre tjener, kan jeg også bookes til indslag kobberbryllup med den skøre pizzabud eller lave underholdning til kobberbryllup med fupfotografen klik lidt rundt på siden, jeg håber du finder noget festunderholdning, der passer til jeres arrangement.