Go to Top

Indslag til fødselsdag

Book et indslag til fødselsdag med den skøre tjener Møllers. Fødselsdagsunderholdning serveres med gags, mimik & situationskomik i særklasse. Ring 23 83 81 91 eller send forespørgsel 

Det skøre tjener Møllers har mange års erfaring med og optræde med indslag til fødselsdag. Han startede i efteråret 2002 med sit første indslag til fødselsdag og siden er det blevet til rigtig mange fester, hvor han har serveret indslag til festen. Har har siden 2007 levet af og optræde og underholde med indslag til fødselsdag og mange andre arrangementer rundt omkring i landet. Så er et fest indslag til fødselsdag med til og gøre at festen sent vil blive glemt.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Indslag til fødselsdag

Beskrivelse af indslag til fødselsdag med den skøre tjener

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til fødselsdag, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse. Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til fødselsdagsfesten. Underholdning til fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver målrettet. Indslag til fødselsdag med den skøre tjener, er hylende morsomt og der er dømt latterkramper og tåre i øjnekrogene.

Varighed: ca. 30 minutter

Hvad koster et indslag til fødselsdag

Der findes ikke en fast pris på og booke et indslag til fødselsdag, hver eneste forespørgsel bliver behandlet og prissat efter hvor det er i landet, hvor lang jeg skal køre, evt broafgift osv osv. Så du er velkommen til og ringe til mig på telefon 2383 8191 og jeg svare hurtigst muligt eller sende en online forespørgsel og jeg svare tilbage indenfor 24 timer i hverdagene. Modtager jeg din henvendelse i weekenden, så svare jeg tilbage asap.

Andre indslag til fødselsdag

Udover den skøre tjener, optræder jeg også med andre komiske indslag til fødselsdag. Du kan f-eks læse mere om et indslag til fødselsdagen med Fest & fup fotografen eller fødselsdagsunderholdning med Pizzasmeden Er du mere til trylleri, så kan jeg også bookes som tryllekunstner. Jeg ser frem til og høre fra dig.