Go to Top

indslag til bryllup

Book et hylende morsomt underholdnings indslag til bryllup – med den skøre tjener. Send forespørgsel idag eller ring 23 83 81 91 og få et godt tilbud  på bryllups underholdning

Bryllups underholdning med den skøre tjener, er med til og gøre at bryllupsfesten sent vil blive glemt.

Indslag til bryllup

Beskrivelse af indslag til bryllup med den skøre tjener

Situationskomik rundt blandt alle gæsterne, skøre påfund, komik og mimik i særklasse, skræddersyet underholdning udfra personlige oplysninger er bare noget af det man vil opleve i dette indslag til bryllup. Men historien for at den skøre tjener kommer ind til festen, er at han er kommet for sent til festen, da han skulle have været der fra festens start. Så han starter med og undskylde og beklager meget, mens han forklare hvorfor.. Nemlig at han har fået en arbejdsskade.

Varigheden 25 til 30 minutter eller efter aftale.

På hvilket tidspunkt skal dette indslag til bryllup så afvikles

Det er meget sjældent jeg optræder med et indslag til bryllup før efter kl. 21.30 Grunden til dette er at til et bryllup skal der altid ske en masse ting i starten såsom; velkomstdrink, forret, taler og kokken der gerne vil have sin steg ind omkring kl. 19.30 samt alle de uforudsete taler m.m. som typisk er tilstede sådan en dag.  Jeg kan selvfølgelig godt bookes med et indslag til bryllup på dette tidspunkt, men erfaring viser at der typisk er lidt stress på omkring dette tidspunkt. Så derfor så sent som muligt, så er der mere ro på til at lave mit indslag til bryllup.

Uanset hvilket tidspunkt som man booker mig, så er det vigtigt til et bryllups arrangement, at man oplyser køkkenchefen, toastmasterne m.m. at man har booket et indslag til bryllup til et bestemt tidspunkt.

Jeg vil blive super glad for at modtage en forespørgsel fra dig 🙂

OBS: Som et andet indslag til bryllup kan jeg også bookes og underholde som den skøre fotograf eller bookes som bryllupsunderholdning med den komiske Pizzasmed

Indslag til andre bryllupsarrangementer