Go to Top

Indslag til 40 års fødselsdag

Søger du et underholdnings indslag til 40 års fødselsdag, så ring på telefon 23 83 81 91 eller send forespørgsel på fødselsdagsunderholdning idag. Den skøre tjener serverer festunderholdning til fødselsdagen.

Den skøre tjener kommer pludselig ind midt under festen og beklager at han er kommet for sent til festen. Alle ser meget forundret ud, da ingen var klar over at han skulle komme. Så den skøre tjener spørger om det ikke er her X holder sin fødselsdagsfest, da det er vedkommende der selv har booket ham til og komme.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Indslag til 40 års fødselsdag

På forhånd kan den skøre tjener have modtaget nogen personlige oplysninger om dagens fødselar som flettes ind i underholdning til 40 års fødselsdag.

Underholdningen vil være en blanding af planlagte gags samt situationskomik rundt blandt gæsterne udfra hvad de siger og spiller med på.

Varighed: 25 til 30 minutter.

Derfor skal du booke et indslag til 40 års fødselsdag

  • Tjener Møllers har lavet underholdning til fester siden 2002
  • Idag en af Danmarks mest bookede festkomikere
  • Hvert år over 200 årlige arrangementer

Hvad koster et indslag til 40 års fødselsdag med den skøre tjener

Der findes ingen prisliste, da alle forespørgsler behandles individuelt. Men det som har indvirkning på prisen på underholdning til 40 års fødselsdag kan du læse mere om på dette link. Priser på underholdning til 40 års fødselsdag 

Andre indslag til fødselsdag

Udover den skøre tjener, optræder jeg også med andre komiske indslag til fødselsdag. Du kan f-eks læse mere om