Go to Top

Indslag til 30 års fødselsdag

Send online forespørgsel på underholdnings indslag til 30 års fødselsdag med den skøre tjener. Underholdning til fødselsdag med stor grin og højt humør. Ring til den skøre tjener på telefon 23 83 81 91

Den skøre tjener kommer ind til fødselsdagsfesten på et aftalt tidspunkt, under det påskud at han er kommet for sent til festen. Han undskylder mange gange og lover at han nok skal gøre hvad han kan, for og gøre det godt igen.

Tjener Møllers serverer underholdning til fest

Indslag til 30 års fødselsdag

Den skøre tjener “serverer” underholdnings indslag  til 30 års fødselsdag som er en god blanding af skøre historier, planlagte gags, situations komik og mimik i særklasse rundt blandt gæsterne.

Hvis det ønskes, kan den skøre tjener målrette sit underholdning udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar. Stikord & historier skal indholde navn, beskæftigelse, fritidsinteresser, særheder, dumheder osv.. Men vigtigst af alt, så jo flere af gæsterne som kender til de oplysninger jeg modtager, jo sjovere..

Varighed: ca. 30 minutter

Hvad koster det hvis man ønsker at booke et fest indslag til 30 års fødselsdag.

Der findes ikke en pris kartotek for fest underholdning til 30 års fødselsdag. Prisen / tilbud på underholdning udregnes udfra flere forskellige ting, såsom: Varighed, forberedelses tid, transport tid, brændstof, evt broafgift osv osv. Men send en forespørgsel eller ring til mig på 23 83 81 91 så vender jeg tilbage med et tilbud på et indslag som fødselsdagsunderholdning.

Underholdnings indslag til 30 års fødselsdag med andre figurer