Go to Top

Indslag til 25 års fødselsdag

Den skøre tjener “serverer” fest indslag til 25 års fødselsdag. Send forespørgsel allerede idag eller ring på telefon 23 83 81 91 og få et godt tilbud på fødselsdags underholdning.

Fødselsdagsunderholdning til fødselsdag

Indslag til 25 års fødselsdag

En ting er helt sikkert og det er at den skøre tjener servere ingenting ved bordene. MEN han vil på sin egen måde “servere” forskellige indslag til 25 års fødselsdag, hvor der er lagt væk på situationskomik, gags, komik og mimik i særklasse. Alt sammen sker rundt imellem alle gæsterne, som er med til fødselsdagsfesten..

Indslag til 25 års fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så indslag til fødselsdag bliver skræddersyet efter disse. Indslag til 25 års fødselsdag med den skøre tjener, vare ca. 30 minutter og er hylende morsomt og et sandt modstykke til en kedelig sang.

Derfor skal du booke et indslag til 25 års fødselsdag

Han startede i efteråret 2002 med og lave fødselsdagsunderholdning som indslag til 25 års fødselsdag og siden er det blevet til rigtig mange fester rundt omkring i hele landet. Idag har han over 200 årlige arrangementer og er en af Danmarks mest bookede festkomikere. Han har siden 2007 levet af og optræde og lave underholdning til festen.

Hvad koster et indslag til 25 års fødselsdag

Der findes ikke en fast honorar på og booke fødselsdagsunderholdning. Alle forespørgsel bliver behandlet og prissat efter hvor det er i landet, hvor lang jeg skal køre, evt bro afgift osv. Så du er mere end velkommen til og ringe til mig på telefon 2383 8191 og jeg svare hurtigst muligt. Du kan også sende mig en online forespørgsel og jeg svare tilbage indenfor 24 timer i hverdagene.

Andre indslag til 25 års fødselsdag

Udover den skøre tjener, optræder jeg også med andre sjove indslag til 25 års fødselsdag. Du kan læse mere om