Go to Top

Fødselsdag

Book underholdning til fødselsdag med Fest & fup fotografen. Kanon underholdning til festen samt billeder med i købet. Send online forespørgsel  eller ring på telefon 23 83 81 91

På et aftalt tidspunkt kommer Den komiske fotograf kommer ind til fødselsdags-festen, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Alle gæsterne samt fødselaren finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen.

Underholdning til fødselsdag

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Underholdning til fødselsdag er en blanding af situations komik rundt blandt bordene og gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne.

Efter festen fremsendes alle billederne (un cut) på en CD-rom, og I kan altid se tilbage på god dag fra en uforglemmelig og underholdende fødselsdags fest, med fornøjelige højdepunkter og gæsternes store grin. Et sandt modstykke til “almindelige” festbilleder.

Varighed: ca. 35 minutter

Hvad koster det at booke underholdning til fødselsdag

Der findes ikke en prisliste på min hjemmeside, da jeg modtager forespørgsler fra hele landet på fødselsdags underholdning. Jeg er ikke den billigste kunstner, men jeg er heller ikke den dyreste kunstner og booke som underholdning til fødselsdag. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller sende en online forespørgsel på underholdning til fødselsdag og jeg oplyser en pris til jeres arrangement.

Underholdning til fødselsdag med Fest & Fup fotografen

Hvis i ønsker underholdning til fødselsdag, så optræder fest & fup fotografen til alle forskellige former for fødselsdage. Læs feedback fra underholdning til 70 års fødselsdag