Go to Top

Underholdning til fødselsdag – Pizzasmeden

Underholdning til fødselsdag med pizzasmeden bookes her. Send online forespørgsel på fødselsdagsunderholdning eller ring på telefon 23 83 81 91 for et godt tilbud. Underholdning til festen i særklasse.

Pizzasmeden (kommer på et aftalt tidspunkt) og fortæller at, han er blevet ringet op en en person som er med til denne fest, som var bange for at der var for lidt mad. Samt beretter om hvordan han forbarmede sig over personen og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen. Pludselig kan pizzasmeden huske hvem som har bestilt maden. Nemlig navnet på dagens fødselar.

t3

Underholdning til fødselsdag

Pizzasmeden retter henvendelse til vedkommende og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen. Men uanset hvad skal han jo betale for den bestilte pizza, som er blivet en lille smule højere end beregnet, da pizzasmeden har fået fartbøder og klip i kørekortet på vej med pizzaen. Dette vil fødselaren ikke betale og Pizzasmeden finder en anden måde betalingen kan ordnes på..

Underholdning til fødselsdag en blanding af skræddersyet underholdning udfra stikord, situationskomik, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentar m.m. Pizzasmeden servere underholdning med bid i..

Varighed for underholdning til fødselsdag: 25 til 30 minutter

Derfor skal du booke mig til at lave underholdning til fødselsdag som pizzasmeden. Send online forespørgsel idag

Pizzasmeden – Underholdning til fødselsdag

Skræddersyet Fest Underholdning til  fødselsdag. Pizzasmeden levere festunderholdning med personlig bid og optræder til alle typer af fødselsdags arrangementer rundt omkring i landet.