Go to Top

Fest & Fupfotografen

Stor efterspørgsel på underholdning til festen med fest & Fup fotografen. Send online forespørgsel allerede idag eller ring på telefon 23 83 81 91 før han er fuld booket. 

På et aftalt tidspunkt midt under festen, kommer den skøre fotograf kommer ind i salen, hvor han undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen. Men han skal lige være helt sikker på at det er den rigtige fest han er kommet til, så han spørger indtil, om det er her “X” holder fest.

Fest og fup fotogafen er underholdning til fest

Underholdning til fest

Alle gæsterne samt festens hovedperson finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen. Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen, og blive automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Underholdning til fest er en blanding af situations komik rundt blandt gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne. Efter festen fremsendes billederne på en CD-rom. Et sandt modstykke til “almindelige” festbilleder.

Varighed: som udgangspunkt 35 minutter, men kan være længere afhængig af antal gæster.

Derfor skal du booke underholdning til festen med fest & fup fotografen

Kanon sjov underholdning til enhver fest. Udover underholdning til festen så får kunden de sjove billeder med i købet, som sendes efter festen. Send online forespørgsel allerede idag

  • Fest og fup fotografen lever af at underholde
  • Fest og Fup fotografen har flere 100 årlige jobs
  • Fest og Fup fotografen har underholdt siden 2002

Underholdning med Fest og Fup fotografen er velegnet til