Go to Top

Spåmand

Den komiske spåmand laver festunderholdning. Send forespørgsel allerede idag (helt gratis) eller ring på telefon 23 83 81 91 for et godt tilbud på underholdning til festen.

Skærmbillede 2015-11-19 kl. 16.54.24Den komiske spåmand kommer ind til festen (på et aftalt tidspunkt) og retter henvendelse til festens hovedperson, som selvfølgelige vil se meget forundret ud, da han / hun ikke ved noget om dette indslag.

Den komiske spåmand fortæller hele forsamlingen at x har gået hos ham i et stykke tid for, at få klarhed over nogen forskellige ting / spørgsmål til livet. Nu har den komiske spåmand så en MEGET vigtig besked til festens hovedpersonen, som han simpelthen ikke kan ”holde tilbage” længere.

Så vær forberedt på festunderholdning ”hvor alt kan ske” og måske der kommer mærkelige sandheder frem i lyset. OBS: Den komiske spåmand er ikke spåmand i virkeligheden.

Varighed: ca. 20 minutter

Festunderholdning med den komiske spåmand, skræddersyes udfra stikord og historier om festens hovedperson.

Den komiske spåmand´s festunderholdning er skræddersyet til hvert arrangement. Det vil sige at for han kan lave fest underholdning, skal man sende forskellige informationer, stikord & historier om festens hovedperson. F.eks navn på personen, beskæftigelse, fritidsinteresser, særheder, dumheder, vaner, ønsker for fremtiden osv. Men festunderholdning med den komiske spåmand kan også skræddersyes sådan at han ved noget om forskellige gæster som er med til festen..

Hvad koster festunderholdning med den komiske spåmand

Der er ingen fast prisliste hvis man ønsker at booke festunderholdning med den komiske spåmand. Prisen udregnes efter transport tid, brændstof, forberedelses tid af stikord, evt broafgift osv.. Du kan sende en gratis forespørgsel underholdning til festen eller ringe på telefon 23 83 81 91