Go to Top

faq

Vedr. Booking af underholdning til fest

På nedenstående link, finder du svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med forespørgsler på underholdning til fest. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 23 83 81 91.

Hvad koster underholdning

Jeg har ikke nogen fast pris hvis du ønsker og booke underholdning til fest. Prisen bliver fastsat efter min transport tid, brændstof, evt broafgift m.m. Send en online forespørgsel og du høre fra mig indenfor 24 timer (i hverdagene)

Hvor hurtig får jeg svar på en forespørgsel

Du er velkommen til og ringe til mig på 2383 8191 og få svar hurtig. Modtager jeg en online forespørgsel, så modtager du et svar indenfor 24 timer i hverdagene.

Er der moms på underholdning

jvf SKAT er underholdning under kunstnerisk virke og dermed momsfritaget. Hvis underholdning til fest bookes igennem et booking bureau er der moms på provision til bureauet.

Kan man aflyse et booket arrangement.

Nej, har du først booket dig ind i min kalender, så er bookingen bindende og det aftalte honorar er til udbetaling, uanset aflysningens grund. Grunden til dette er jeg blokere min kalender og siger nej til andre arrangementer, fordi jeg er booket til din.

Hvad er med i prisen når man får et tilbud

Når jeg sender et tilbud på underholdning, så er prisen incl; forberedelses tid af stikord, transport tiden, brændstof, underholdning på dagen, evt billeder og broafgift m.m. Så ja, min pris er alt incl.

Sixth question

Toggle content goes here, click edit button to change this text.