Go to Top

Den skøre tjener

Ring på telefon 23 83 81 91 eller send online forespørgsel på underholdning med den skøre tjener Møllers der servere komiske indslag til festen.

Book et sjovt underholdnings indslag til festen, med den skøre tjener Mølles. Med hans komik, mimik, sjove historier vil han skaber en enestående indslag til jeres fest, som gæsterne sent vil glemme.

serveringsteater

Den skøre tjener

Den skøre tjener kommer ind til festen og han undskylder at han desværre er kommet for sent til netop dette arrangement, da han har haft en lidt uheldig dag.

Dette er selvfølgelig til stor undren for festens hovedperson, udvalgte gæster eller hele forsamlingen. (afhængig af hvem som booker underholdning med tjener Møllers) for han eller hun syntes ikke og kunne huske at han/hun selv har “bestilt” Hr. Møllers.

Efter en kort undskyldning og præsentation, vil den skøre tjener Møllers, med sin mimik, sjove gangarter serverer fest underholdning med situationskomik rundt imellem alle gæsterne, udfra gæsternes kommentarer og hvad de spiller med på, når han laver gags og løjer med dem m.m.

Varighed: ca. 30 minutter

OBS; Er der tale om underholdning til fest med et større arrangement med mange gæster som skal underholdes, kan den skøre tjener Møllers tilbyde at medbringe forskellige kollegaer til at serverer underholdning til fest.Er der tale om et arrangement med 2 skøre tjenere eller flere er varigheden fra 45 minutter til 75 minutter, afhængig af antal gæster.

Underholdning med den skøre Tjener Møllers er velegnet til