Go to Top

Bryllup – Pizzasmeden

Book pizzasmeden som underholdning til bryllup. Bryllupsunderholdning hvor både gom og brud kommer i centrum. Send online forespørgsel på fest underholdning eller ring 23 83 81 91 for et godt tilbud.

Underholdningen til bryllup starter med at Pizzasmeden kommer ind til bryllupsfesten og beklager at han sådan kommer sådan uanmeldt, men han har fået en opkald fra en person fra dette selvskab, som har bestilt pizza.

Pizzasmeden servere fest underholdning med personlig bid

Underholdning til bryllup

Dog syntes han at det er lidt underlig at der kun er bestilt en børnepizza contra det antal gæster der er med til festen. Han har glemt navnet på den person som har bestilt pizzaen, men pludselig slå det ham hvem det er og så skal pizzaen betales.

Underholdning til bryllup med pizzasmeden, er en blanding af stand up, situationskomik og hurtige kommentarer ud fra hvad gæsterne siger.

Derfor skal du booke pizzasmeden som underholdning til bryllup

  • Underholdning til bryllup med 100 % Lattergaranti
  • Lever af og optræde til festlige arrangementer
  • Han en af Danmarks mest bookede, med over 200 årlige job

Hvilket tidspunkt er det bedst og lave underholdning til bryllup

Det er sjældent jeg optræde før kl. 21.30 med bryllupsunderholdning. Man skal være opmærksom på at til et bryllup, skal der altid ske en masse i starten. velkomstsang, taler, forret og specielt kokken der skal have sin hovedret ind omkring kl. 19.30 for ikke og forglemme alle de pludselige opståede indslag m.m. Så derfor optræder jeg typisk imellem kl. 21.30 og 23.00 når der er tale om underholdning bryllup.

Hvordan booker man underholdning til bryllup

Det vigtigste er og finde ud af om jeg har mulighed for at optræde til jeres bryllupsarrangement. Du kan enten ringe til mig og få et svar med det samme, eller du kan sende en online forespørgsel på mit bryllupsunderholdning som pizzasmeden. Her vil jeg svare retur til dig på mail eller telefon indenfor 24 timer i hverdagen.

 Jeg optræder med andre figurer til bryllupsunderholdning. Læs mere om underholdning til bryllup med fupfotografen eller bryllups underholdning med den skøre tjener

Pizzasmeden kan også bookes som bryllups underholdning til: