Go to Top

Bryllup

Underholdning til bryllup er højsæson for festunderholdning. Det kan være svært og finde det underholdning med gerne vil have, så derfor husk og sende forespørgsel i god tid før arrangementet eller ring på 23 83 81 91.

Kanon underholdning til bryllup,  så book Fest & Fup fotografen og få sjove billeder samt kanon underholdning til bryllup.

Underholdning til bryllup

På et aftalt tidspunkt kommer den komiske fotograf ind til bryllupsfesten og undskylder overfor brudeparret, at han er kommet for sent. Brudeparret vil blive noget overrasket, da de ikke kan huske at have bestilt en fotograf, men efter en kort forklaring på forsinkelsen, finder brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup med fup fotografen er situations komik rundt blandt gæsterne, gags og hurtige bemærkninger – alt imens der bliver taget billeder af alle gæster og det kommer der en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes bryllups billeder ud af. Afslutningsvis vil brudeparret fest & Fup fotografen lave en lille gave til dem

Efter festen bliver alle billeder fremsendt (un cut) på en CD-rom – billederne vil være en blanding af normale festbilleder samt billeder fra en lidt skæv vinkel.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til bryllup – Målrettet eller general bryllupsunderholdning

Underholdning til bryllup kan skræddersyes udfra stikord, men kan også undlades hvis du f. eks som dagens hovedpersoner vil booke undeholdning hvor det kun er dine gæster det skal “Gå ud over” eller overraske din kone / mand med underholdning til bryllup.

Hvad er prisen for underholdning til bryllup

Du vil ikke kunne finde en prisliste her på siden. Grunden til dette er at jeg har ingen fast pris, da den udregnes efter transporten til jeres arrangement. Er det en dag hvor jeg har et andet arrangement, så er det fra denne adresse jeg udregner mit tilbud til dig.

Fest & Fup fotografen kan også bookes som andre figurer der laver underholdning til bryllup

Bryllupsunderholdning med fest & fup fotografen kan også bookes som